Μαρία Σκαπέρδα, η υποψήφια του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑ για θέση μέλους του Δ.Σ. στις αρχαιρεσίες της Ε.Ο.Τ. στις 27 Μαρτίου 2021.

Από ένα τυχαίο γεγονός, αρκετά χρόνια πριν, μου δόθηκε η ευκαιρία να «μπω» στον κόσμο της Τοξοβολίας. Να γνωρίσω το υπέροχο άθλημα και κυρίως τους ανθρώπους της.

Πρώτα απ’ όλα, στον Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ, όπου τα πάντα λειτουργούν στους βασικούς στόχους: αξιοκρατία, δίκαιο, ευ αγωνίζεσθαι, πάθος, σκληρή δουλειά, αγωνιστική διάθεση, ενότητα και καλό κλίμα. Τα παραπάνω αποτελούν τους κινητήριους άξονες στη ζωή μου και είναι οι αξίες που μεταλαμπαδεύουμε, όχι μόνο στα παιδιά μας, με τον σύζυγό μου, αλλά και στον μικρόκοσμο γύρω μας.

Μέσα από τους αγώνες που είχα τη χαρά να «συμμετέχω», από τη θέση του εκπροσώπου σε κλασικούς αγώνες, ως Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ και από τη θέση του διοργανωτή στους διεθνείς αγώνες Τοξοβολίας Πεδίου T.F.G., μου δόθηκε η ευκαιρία να έλθω σε επαφή κυρίως με αθλητές από πολλά σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αυτό ενδυνάμωσε τη πίστη μου ότι ο κόσμος της Τοξοβολίας αποτελείται από υπέροχους ανθρώπους κάθε ηλικίας, πολλοί από τους οποίους πιστεύουν στις ίδιες αξίες με εμένα.

Για τον λόγο αυτό, έχοντας παράλληλα μεγάλη διοικητική εμπειρία (λόγω των θέσεων που υπηρέτησα και υπηρετώ στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά και σε οργανισμούς ως εθελόντρια), υποβάλλω υποψηφιότητα για θέση μέλους του Δ.Σ. στις αρχαιρεσίες της Ε.Ο.Τ. στις 27 Μαρτίου 2021.

Στόχοι μου είναι η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη και οι ίσες ευκαιρίες για όλους. Στην πορεία για την εκπλήρωσή τους, θα ήταν χαρά και τιμή μου να σας έχω δίπλα μου, προκειμένου να αναπτύξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το άθλημά μας.

Μαρία Σκαπέρδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *