ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ” ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 2021 ”

 Ο Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ σε συνδιοργανώσει με τον Δήμος Ναυπακτίας, τη Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και τον περιβαλλοντικό φορέα Πράσινο+Μπλε και σε συνεργασία με τον ΑΟ Προαστείου και υπό την αιγίδα της ΕΟΤ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υλοποιεί Αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου όλων των κατηγοριών το Σάββατο 18/9/2021 στο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις θα γίνονται στο VELOS της Ε.Ο.Τ. μέχρι την Τρίτη 14/9/2021 και θα υπάρχει όριο 100 συμμετοχών .

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δυο βάρδιες πρωί απόγευμα και όλες οι πληροφορίες θα κοινοποιηθούν στην προκήρυξη του αγώνα τις επόμενες ημέρες.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η κονκάρδα του αγώνα !

Το πακέτο διαμονής – διατροφής ανέρχεται στα 40€ ανά άτομο

Η κράτηση για το πακέτο διαμονής – διατροφής γίνεται τηλεφωνικά με τον φορέα Πράσινο+Μπλε στα τηλέφωνα 26340 25016 και κιν. 693 6052889 από 11.00 έως 20.00 καθημερινά.

Το πακέτο φιλοξενίας περιέχει 2 διανυκτερεύσεις Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου σε 2κλινα ή 3κλινα ή και 4κλινα δωμάτια, καθώς και 2 γεύματα των 2 επιλογών μενού (χωρίς ποτά) την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο το μεσημέρι σε εστιατόρια πλησίον των ξενοδοχείων διαμονής

Το πακέτο προσφοράς φιλοξενίας αφορά αποκλειστικά και μόνο αθλητές και προπονητές και έως 100 άτομα συνολικά. Για τους επισκέπτες συνοδούς των αθλητών δεν ισχύει το πακέτο προσφοράς φιλοξενίας.  

Η κατάθεση των 40€ γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, με κατάθεση, στον λογαριασμό με ΙΒΑΝ GR9101721570005157046138869 της Τράπεζας Πειραιώς και δικαιούχο ΑΜΚΕ Πράσινο+Μπλέ, γράφοντας υποχρεωτικά το επίθετο και το όνομα συμμετοχής.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Λόγο πανδημίας έχει δημιουργηθεί υποχρεωτικά από τη νομοθεσία ειδικό πρωτόκολλο ασφαλείας για τη προστασία των αγωνιζομένων, το οποίο καθορίζει σαφώς τα προληπτικά μέτρα που ισχύουν για την υλοποίηση των αγώνων, βάση αποφάσεων της οργανωτικής επιτροπής.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη ενώ επιτρέπεται η είσοδος σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες, επισήμους και θεατές στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, μόνο με τη επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού covid , ή rapid test 48 ωρών  ή αποδεικτικό νόσησης covid.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Βραβεύουμε τους 3 πρώτους ανά αγώνα και από κάθε κατηγορία..Σε τραπέζι των απονομών τοποθετούνται τα 3 μετάλλια σε δίσκο καθώς και απολυμαντικό χεριών.Οι νικητές και οι επίσημοι που θα κληθούν να ανέβουν στα βάθρα, υποχρεωτικά φορούν τις μάσκες.Ο κάθε επίσημος που καλείται να βραβεύσει παραλαμβάνει μόνος του το αντίστοιχο σε αριθμό μετάλλιο με το οποίο και βραβεύει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *