Και το όνομα αυτού…. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ !!! 4th international TFG = Ευτυχία = Mutluluk !

Και το όνομα αυτού…. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ !!!

Είχα πει μετά την Πάτρα στον Μίλτο, ρε ΄συ στο Πήλιο το επόμενο! αλλά με όνομα και ταυτότητα. Και εγένετο λοιπόν το TFG ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ!
Ψάξαμε και καταλήξαμε στον Κισσό ( ένα όμορφο χωριό στο ανατολικό Πήλιο ) αρχίσαμε μάλιστα και τις προσθήκες στην διοργάνωση, έτσι είδαμε την πρώτη σήμανση της διαδρομής, το υπέροχο Road book, την σακούλα με τα αναμνηστικά το έπαθλο BEST HUNDER από την Errotera (Λίτσα την αγάπη μας ) και φυσικά όλα αυτά με το χέρι του Μίλτου στην τσέπη, ίσως υπέρμετρα θα έλεγα !

Ένα ακόμα πράγμα που άνθισε την τοξοβολία και τα TFG και που αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο τα μετέπειτα χρόνια ήταν η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι τοξότες που δεν είχαν αθλητική ιδιότητα και που έγιναν μέλη του ΠΕΛΟΠΑ έτσι ώστε να διασφαλίσουν την αθλητική ιδιότητα και την επίσημη συμμετοχή τους στους αγώνες με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας που ήδη στα TFG ήταν σε πολύ ψηλό επίπεδο!

Μια όμορφη διαδρομή με 12 στόχους μέσα στις ανθισμένες μηλιές και στο δάσος με τις Καστανιές όπου όλοι οι φίλοι έβαλαν ένα χεράκι να στήσουμε τον αγώνα που πλέον είχε και δικό του φωτογράφο το ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΡΑΛΗ και δικό του FYLARXO !!!!

Ακόμα με την βοήθεια των ΚΟΡΥΒΑΝΤΩΝ γνωρίσαμε τους φίλους τοξότες από την Κωνσταντινούπολη και να το 4ο ΤFG με 58 συμμετοχές από ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ – ΤΟΥΡΚΙΑ ήταν γεγονός!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :(510293521) players (1)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :TFG Αποτελέσματα
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:http://pelion-archer.blogspot.com/2015/05/tfg-mutluluk.html