ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑ – 2020 βέλη με ευχές.

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ, στα γραφεία του συλλόγου, στην Πλατανόβρυση Αχαΐας.

Πλήθος μελών, αθλητών, φορέων και φίλων του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της Πλατανόβρυσης. Τέσσερις αθλητές του Α.Σ.Τ. Πέλοπας ήταν οι τυχεροί της ημέρας, που κέρδισαν δώρα, προσφορά του ARHERY SHOP (https://www.archeryshop.gr/).

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, κ. Θεόδωρος Μπαρής, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την αμέριστη βοήθεια στο άθλημα της τοξοβολίας και στον σύλλογό μας. Κατά την ομιλία του ο κ. Μπαρής επεσήμανε τη συμβολή του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑ όχι μόνο στο άθλημα της τοξοβολίας, αλλά και στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΠΕΛΟΠΑ, κ. Παύλος Κούλης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό γεγονός ότι πολλά νέα παιδιά, από την ηλικία των 5 ετών, επέλεξαν ν’ ασχοληθούν με το άθλημα της τοξοβολίας, με αποτέλεσμα ο σύλλογός μας ν’ αποτελεί σημαντικό φυτώριο νέων αθλητών.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης πολλά μέλη του συλλόγου παρευρέθηκαν σε γεύμα, σε παραδοσιακό  – εστιατόριο της περιοχής.Με υπέροχο φαγητό και κρασί, ξεκίνησε γλυκιά η νέα τοξευτική χρονιά.