ναι! το TFG είναι “άλλος” αγώνας Τοξοβολίας

 

2. τοξοβολία επιπέδου!
3. αλεγρία  και κέφι!
κάπως έτσι περιγράφεται σε αδρές γραμμές!
εφέτος, το 7ον TFG Centaur 2016, έβαλε τα θεμέλιά του στην δουλειά ενός πολύ νέου και ταλαντούχου καλλιτέχνη! ο Αντώνης Μιχαλόπουλος  μας ετοίμασε έναν Κένταυρο ζόρικο και έτοιμο για όλα!

έγινε αφίσα, εξώφυλλο βιβλίου, κονκάρδα και μετάλλια νικητών! έδωσε τον τόνο και τον τρόπο!

μπολιασμένοι λοιπόν οι “πρόεδροι” από το ορμητικό νέο αίμα, στήσαμε την μακρύτερη πίστα από όλα τα προηγούμενα TFG. που πέρασε και από 40 κύματα! 10άδες χιλιόμετρα περπατήματος! από τις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες, μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3, ψάχναμε και βελτιώναμε την πίστα, την θέση των στόχων, την ανασυγκρότηση, τα ωράρια. εγώ έβαζα δύσκολα, ο Παύλος τα στρογγύλευε. έτσι όταν ήρθε η βροχή της Κυριακής, το όλον έτρεξε απρόσκοπτα. τραγουδώντας τερμάτισα ( το κοκοράκι κικιρικικιιιί!!! )
ο κόσμος του TFG επίσης, έδειξε χαρακτήρα! παρ’ όλον τον βομβαρδισμό ειδήσεων για γαλαξιακή κακοκαιρία, ήρθαν και πήραν εκκίνηση ΟΛΟΙ!!! και σε ανταμοιβή,   όπως και το ’14 ο καιρός κρατήθηκε μέχρι να τελειώσουμε, η  αλλιώς μας έκανε την χάρη και άλλα τέτοια μεταφυσικά και ωραία! οι τοξότες που ήρθαν από Πολύ Μακρυά, δεν είναι πλέον έκπληξη! είναι μέλη της οικογένειας! είναι αδέρφια! kardeşler! brothers! Brüder!
6 και μισή ώρες, τοξοβολίας με 78 βέλη. περίπατο σε διαδρομή απείρου κάλους, με το Πέλαγο να κρατά το Ίσιο (ισοκράτης)  και συντροφική αδερφική καρδιά!
ο Φίλος Δημήτρης Βαραλής (και εκ των χορηγών) έχει ανεβάσει εκατοντάδες φωτό σε 3 άλμπουμ στο FB!

β. ο Αγώνας! και

το όλον έτρεξε με αυτήν την ποιότητα, που όλοι εισέπραξαν, γιατί άμα τη ανακοινώσει του συναγωνισμού, προσέτρεξαν Φίλοι να Χορηγήσουν και να δημιουργήσουμε μαζί!

1. hellassmile.gr φωτό, μυαλό και $!
2. zagorin.gr μήλα!
4. tokalis.gr τσίπουρα!
5. eskioglouwines.gr κρασιά!
6. http://www.hliosbookstore.gr/ εκτυπώσεις!
7. Μοβ Ποδήλατο, σαπουνάκια!
8. Ζυμαρικά “Το Πήλιο” Χυλοπίτες και Τραχανάδες!
9. Ερωτέρρα!  Τέχνη & Κεραμικά, !!!

10. hotelanesis.gr  στοργή, προδερμ και $$$:)
11. Ταχυδρόμος ΜΜΕ!
12. pelionvoucher.com/ μεταφορά- λεωφορείο!
και 13. τα κηπουρέματα, με τον καλό τον λόγο 🙂

ο Σταμάτης με την Ζωή, η Γεωργία, ο Δημήτρης Αληδρομίτης και ο ακούραστος Αντώνης Αλτίνης,

ίδρωσαν για εμάς! ο Ηλία ο Καρασταμάτης με τον Πύργο! το Avalon του Ανηλίου!

έδωσε χαρακτήρα μα και καταφύγιο στις μπόρες! ο Πανταζής Πανιός, με το κτήμα όνειρο που πατήσαμε. ο ΣΣΒόλου και ο Χρήστος ο Μάρκου με στόχους που μας δάνεισαν και δεν έχει τέλος!

μπορώ να μιλώ για ώρες, αλλά θα κλείσω. το ερχόμενο ΣΚ έχω Πρωτάθλημα Κλειστού στο Ναύπλιο. μου μοιάζει προς το βαρετό μετά από αυτό το τριήμερο γλεντιού και τοξοβολίας! αλλά σίγουρα θα χαρώ να αγκαλιάσω όσους Φίλους δεν μπόρεσαν να ανέβουν Πήλιο και να τα πούμε!
Μίλτος Ρηγόπουλος.
Φωτό: Δημήτρης Βαραλής, Μαρία Δικομύτη. video: Hudayi Bekir, Ali Kilic.
ραντεβού στην Δαφνούλα τέλος Ιουλίου!
για το επόμενο Πήλιο, μάλλον 30/4/2017

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *