Νέο προπονητικό κέντρο τοξοβολίας του ΑΣΤ ΠΕΛΟΠΑ στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΧΑΙΑΣ!!!

Με την υπογραφή της απόφασης 128/2019 το γήπεδο στην κοινότητα Βασιλικού Αχαΐας παραχωρείτε στον Α.Σ.Τ.ΠΕΛΟΠΑ ως προπονητικό κέντρο τοξοβολίας και φυσικά διοργάνωσης αγώνων τοξοβολίας .

Το γήπεδο του Βασιλικού βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την Πάτρα και δίπλα στην κοινότητα Βασιλικού. Επίσης πολύ κοντά είναι η γνωστή κοινότητα της Πλατανόβρυσης όπου έχει έδρα ο ΑΣΤ ΠΕΛΟΠΑΣ και που ήδη υπάρχει δυνατή κοιτίδα νέων αθλητών.

Ο προσανατολισμός είναι ιδανικός ενώ πληροί όλες της προδιαγραφές που χρειάζονται για επίσημο χώρο προπονήσεων και τέλεσης αγώνων τοξοβολίας.

Υπάρχουν όλες οι εγκαταστάσεις υγιεινής ( ντους τουαλέτες και διπλά  αποδυτήρια). Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει άνετο πάρκινγκ και μπορούν να φιλοξενηθούν και σκηνές αθλητών στις μέρες των αγώνων αν αυτό χρειαστεί.

Δίπλα το χωρίο του Βασιλικού με όλα τα καλά που μπορεί να χρειαστεί ο επισκέπτης και πολύ κοντά η Πλατανόβρυση όπου και εκεί έχουν γίνει εργασίες για την φιλοξενία αθλητών.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον Δήμο Ερυμάνθου και την Κοινότητα  Βασιλικού για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν  και σηκώνει τα μανίκια να προετοιμάσει μέχρι το τέλος του χρόνου τον χώρο έτσι ώστε να υποδεχτεί τους αθλητές νέους και παλιούς  αλλά και να φιλοξενήσει μελλοντικές μεγάλες διοργανώσεις!!!