ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 10ου TFG ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

Φίλες και φίλοι τοξότες μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το 10ο διεθνές TFG Κένταυρος. Οι συμμετοχές αναμένετε να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα και ήδη αθλητές  από Κύπρο, Γερμανία, Τουρκία και Ρουμανία έχουν δηλώσει συμμετοχή. Οι Ελληνικές συμμετοχές θα ανοίξουν την Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα και όλοι πρέπει να δηλωθούν από τις ομάδες τους ηλεκτρονικά στο site της EOT.
Πραγματικά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να διοργανώσουμε ένα ακόμα καλύτερο TFG. Φέτος οι στόχοι θα είναι περισσότεροι σε μια υπέροχη διαδρομή που σχεδίασε ο ”Πρόεδρος” Μίλτος Ρηγόπουλος και που θα στηθεί με φροντίδα και αγάπη έτσι ώστε να μην λήψει τίποτα από τους τοξότες.
Η σακούλα με τα δώρα έχει γεμίσει από τους χορηγούς μας ” Ζυμαρικά το ΠΗΛΙΟ, Τσίπουρα ΤΟΚΑΛΗ, Μήλα  ΖΑΓΟΡΙΝ  Μπύρα ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ και τo Εργαστήριο Τέχνης EROTERRA αθλοθέτησε το έπαθλο του καλύτερου κυνηγού .
Το φιλόξενο ΗΟΤΕL ANESIS είναι έτοιμο να γίνει και φέτος το στρατηγείο του αγώνα, το ARCHERYSHOP.GR  αθλοθέτησε τα μετάλλια και τα όργανα στην όμορφη πλατεία του ΑΝΗΛΙΟΥ προσφορά του HOTEL ANESIS περιμένουν να γεμίσουν με χορό και τραγούδι τις απονομές μας.
Όλα έτοιμα λοιπόν για την όμορφη γιορτή της τοξοβολίας στον Ναό των χρωμάτων και των αρωμάτων,  το πανέμορφο Πήλιο.
Εδώ θα βρείτε την προκήρυξη του αγώνα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΠΕΔΙΟΥ TFG ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2017    και εδώ το ωρολόγιο πρόγραμμα.ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜMΑ TOY 10ου ΔΙΕΘΝΟYΣ TFG ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2017
Τα TFG έχουν σχεδιαστεί από τοξότες για τοξότες !!!!
Σας περιμένω λοιπόν να διασκεδάσουμε και να ρίξουμε τα βέλη μας στο βουνό των Κενταύρων.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 Παύλος   Κούλης