ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΣΤ ΠΕΛΟΠΑΣ ΣΤO ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α Υπέροχη εμφάνιση της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας κλειστού χώρου 2020

Με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών τοξοβολίας όλης της Ελλάδας (Α κατηγορίας) διεξήχθη το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου 2020, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας κλειστού χώρου.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας ΠΕΛΟΠΑΣ, συμμετείχαν 12 αθλητές, που διατήρησαν ή ανήλθαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στην Α’ κατηγορία, με τις επιδόσεις τους σε αγώνες της ΕΟΤ. Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε 7 ατομικά αγωνίσματα ολυμπιακού και σύνθετου τόξου και σε 4 ομαδικά.

Οι περισσότεροι από τους αθλητές μας ήταν από τις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, νέων γυναικών και πήραν μέρος για πρώτη φορά στην Πανελλήνια διοργάνωση, χωρίς ωστόσο αυτό να τους εμποδίσει στο να φέρουν καταπληκτικές επιδόσεις. Συγκεκριμένα:
 η Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου στέφτηκε πρωταθλήτρια στις νεάνιδες συνθέτου τόξου.

 Η ομάδα ολυμπιακού τόξου νεανίδων με τις Έλλη Κυριακοπούλου, Ευγενία Μιχαλοπούλου και Θεοδώρα Κουτσούκου κατέλαβε την 5 βαθμολογούμενη θέση στην κατηγορία ομαδικού ολυμπιακού τόξου νεανίδων.

 Η ομάδα των ανδρών ολυμπιακού τόξου με τους Μιλτιάδη Ρηγόπουλο, Κωνσταντίνο Καρλιαύτη και Ιωάννη Βαρδακαστάνη κατετάγη στη βαθμολογούμενη οκτάδα ( 7η ), μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα για γερά…νεύρα.

 Η μικτή ομάδα του συνθέτου τόξου με τους Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου και Διονύση Λαμπρόπουλο κατετάγη επίσης μέσα στις 8 καλύτερες( 7η ) βαθμολογούμενες ομάδες στο μικτό συνθέτου τόξου επίσης μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα για γερά…νεύρα.

 Η μικτή ομάδα ολυμπιακού τόξου εφήβων νεανίδων με τον Θωμά Μπένο και την Ευγενία Μιχαλοπούλου κατέλαβε την10η θέση

Στα ατομικά αγωνίσματα ολυμπιακού τόξου, οι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, πετυχαίνοντας πολύ καλά πλασαρίσματα.

Η Δανάη Γιούλη στην 14η θέση στην κατηγορία νέων γυναικών, ο Θωμάς Μπένος κατετάγη στην 17η θέση των εφήβων, ο Ιωάννης Αγγιούς στην 36η θέση των εφήβων, η Ευγενία Μιχαλοπούλου 24η των νεανίδων,η Έλλη Κυριακοπούλου στους 30η θέση των νεανίδων και η Θεοδώρα Κουτσούκου στην 36η θέση των νεανίδων.

Στους μεγάλους στο Σύνθετο τόξο 10η η Ανδρουτσοπούλου Κωνσταντίνα 32ος ο Διονύσης Λαμπρόπουλος και στο ολυμπιακό τόξο ο Μιλτιάδης Ρηγόπουλος 25ος, ο Κωνσταντίνος Καρλιαύτης 43ος και ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης 44ος.

Δείτε εδώ video από το ομαδικό των ανδρών ολυμιακού τόξου :

Δείτε εδώ video από το ομαδικό των νεανίδων ολυμπιακού τόξου :

Δείτε εδώ τα τελικά αποτελέσματα :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ