ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011

ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΟΥΡΟΥ

Καλημέρες!!!! μιας και υπάρχουν προτάσεις …χρηστικές, κι έπεσα πάνω τους…. (το στέλνουμε και στους…διοικούντες Παυλίτο μου…. πού να το πάρουν …μυρουδιά…??), λοιπόν!!! ό,τι βρίσκω πιο εύκολο σχολιάζω:

Παρ. Ε: η εμπειρία μου έχει δείξει, ότι σε κάθε Σωματείο, ίσως να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ένα άτομο (εκτός από αυτόν που συνήθως …τρέχει σα ….Βέγγος) που εθελοντικά να προσφέρει κάποιο από το χρόνο του (απλά χρόνο…όχι χρήμα), για να βοηθήσει τους σκοπούς τους Σωματείου, που αρχικά και πάνω απ’όλα είναι να απλώσει την έννοια του αθλητισμού, δηλ. Να ασχοληθεί πολύς κόσμος… Προσωπικά δεν με νοιάζουν οι γνώσεις που μπορεί να έχει ένα τέτοιο άτομο….βρες μου εσύ 5 σε ένα Σωματείο, να πηγαίνει καθένας τους από 1 ημέρα να “ανοίγει” και να είναι υπεύθυνος για το χώρο, και σου οργανώνω μετά το πώς, ακόμα κι έναν γνώστη του αντικειμένου να έχεις στο Σύλλογο, το πώς θα βελτιωθούν οι επιδόσεις κλπ… ή για το πώς μ[ορείς να αξιοποιήσεις άτομα με περισσότερες γνώσεις στο αντικείμενο! Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου συνδρομή στα περισσότερα Σωματεία, αλλά και το ότι 1 (το πολύ 2) άτομα τραβάνε ΣΥΝΕΧΩΣ το ζόρι (από το να δηλώνουν αθλητές, να τους παίρνουν τηλέφωνα, να τους ενημερώνουν για τους αγώνες, να μιλάνε με γονείς, με αθλητ. Κέντρα, να έχουν την έγνοια για την αίθουσα, τους στοχους, τα υλικά, τα έξοδα, τα διοικητικά, να μεριμνούν για μετακινήσεις, κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ…..) Συμπληρωματική Πρόταση λοιπόν: στα Σωματεία να ΥΠΑΡΞΟΥΝ περισσότερα άτομα που θα προσφέρουν χρόνο σε αυτά (δεν έχει σχέση με διοικούντες της ΕΦΟΤ…αυτό…ΟΚ?)

ΠΑΡ:Ζ ήδη έχει αποφασισθεί, 40 στόχοι πάνε σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη (ήδη έχει αποφασισθεί η επισκευή και αποστολή τους), για ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ των Γεωγρ. Διαμερισμάτων. ΕΠΙΣΗΣ, έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2011, κονδύλι για εκμίσθωση σε Σαλονίκη και Πάτρα κλειστού χωρου, για προπονητήρια της ΕΦΟΤ!. Τα Γεωγρ. Διαμερίσματα από την αρχή του 2011. θα μπορούν να διοργανώνουν όσους αγώνες θέλουν, με οποιαδήποτε μορφή, και οποιαδήποτε ονομασία…(πρωτάθλημα…κύπελλο…FITA 20-25-30-35 μέτρα!!!…που λέει ο λόγος, απλά για να δείξω τις δυνατότητες που πλέον έχουν!) (έξω κι από δω οι διοικούντες την ΕΦΟΤ….ΟΚ?)

ΠΑΡ Γ και Δ: νομίζω καλύφθηκαν από την αμέσως παραπάνω…. προτάσεις-συνεργασία των Σωματείων ανά Γεωγρ. Διαμέρισμα, κι όσους αγώνες θέλουμε (έξω κι από δω οι διοικούντες την ΕΦΟΤ….ΟΚ?)

ΠΑΡ Β: δεν έχεις άδικο!, οι 2 όμως μέρες το ξέρεις ότι βολεύουν και τις 2 κατηγορίες να παίξουν σε 4 βάρδιες, άλλωστε, την τελευταία βδομάδα μαζεύονται οι συμμετοχές. Εάν όμως θεσπισθεί, να υποβάλλονται οι δηλώσειςσυμμετοχής π.χ 20-30 μέρες νωρίτερα, τότε πραγματικά κι εγώ νομίζω ότι θα μπορούσαν οι αγώνες να “μαζευτούν” χρονικά (αυτό νομίζω θα το ακούσουν οι διοικούντες!!! αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν …πάααρα πολλές αντιδράσεις…. έστω και απλά για την αντίδραση και τη φασαρία…..)

ΠΑΡ Α: όλοι οι αγώνες βαθμολογικό ενδιαφέρον, και ενδιαφέρον μην ξεματώνει οικονομικά μία οικογένεια με π.χ. 3 άτομα στην τοξοβολία, ΔΕΝ πάνε μαζί!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι πρέπει να γίνει…. Τα Γεωγρ. Διαμερίσματα πλέον με την αυτονομία τους δίνουν πολλές μα πάρα πολλές δυνατότητες. Πρώτα (θα) γίνονται αγώνες με λιγότερα έξοδα, δεύτερον (θα) γίνονται πολλοί αγώνες, τρίτον ένα πρωτάθλημα με βαθμολογία είναι σαφώς κάτι που μπορεί να γίνει. Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να αυξήσουμε την αθλητική μας βάση, να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες ανάπτυξης στα Σωματεία μας και στο Γεωγρ. Διαμέρ. Που ανήκουμε, και φυσικά, το να παίξει οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε αγώνα άλλου Γεωγραφ. Διαμερίσμ. εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, και μετά από ενημέρωση του υπεύθυνου του άλλου Γεωγρ. διαμερ/τος, είναι κάτι που ήδη έχει αποφασισθεί να ισχύει από τη νέα χρονιά!

Φίλε Παύλο, νομίζω ότι όλοι μας έχουμε καλυφθεί, τουλάχιστον για τις πολύ σωστές προτάσεις σου που φυσικά εκφράζουν και τις δικές μας ανησυχίες!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *